Snel naar >  Over van Wylick  |  Montage  |  Verkeersveiligheid  |  Europese regelgeving  |  MVO

Over Van Wylick

Van Wylick Wegdek-reflectoren B.V. bestaat sinds 1993 en is een specialist op het gebied van wegdek-reflectoren. Destijds bedacht directeur Chris van Wylick een toepassing van glasbolreflectoren in betontegels en gaf het de naam ‘De Steen Van Wylick’. Door contacten met wegbeheerders en overheden door geheel Nederland wist Van Wylick welke eisen en vragen er leefden en kon deze vertalen in een product op maat.

Na jaren van praktijkgerichte verkeersoplossingen is Van Wylick wegdek-reflectoren BV uitgegroeid tot een gezond familiebedrijf; die adviseert, levert en monteert. Hierin wordt de nadruk gelegd op deskundig advies, duurzame producten en flexibiliteit. Daarnaast wordt er zo goed mogelijk meegedacht met onze afnemers in zowel Nederland als België.

‘De steen Van Wylick’

 Verkeersveiligheid

Onze missie is actief bij te dragen aan de verkeersveiligheid in Nederland en in toenemende mate ook daarbuiten. Krachtige en duurzame oplossingen moeten het maatschappelijk belang waarmaken dat iedereen recht heeft op een veilige infrastructuur. De massief glazen wegdekreflectoren en Lunar wegdekreflectoren zijn zo’n oplossing. Onze wegdekreflectoren worden in het wegdek aangebracht ter geleiding, waarschuwing en regeling van het verkeer en dragen bij aan het voorkomen van ongelukken.

A4 – Afslag Schiphol

 Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bedrijven, overheden en consumenten hebben allen een rol te spelen in het maken van de juiste keuzes als het gaat om produceren, verkopen, inkopen en consumeren. Van Wylick Wegdek-reflectoren BV is zich bewust van deze verantwoordelijkheid. Door het duidelijke duurzaamheidsaspect van onze producten zijn wij extra gestimuleerd om onze bedrijfsvoering ook te verduurzamen. Om ambities in dit proces waar te kunnen maken is Van Wylick Wegdekreflectoren BV partner van MVO Nederland waar we de bedrijfsprocessen in kaart brengen. Daarnaast compenseert Van Wylick jaarlijks de gehele CO2 uitstoot van de onderneming via de Climate Neutral Group (CNG), deze compensatie komt ten goede van duurzame energie projecten.

Alle werknemers van Van Wylick zijn in het bezit van een persoonsgebonden VCA (VOL) diploma en werken met goedgekeurde machines en gereedschappen. Daarnaast zijn wij op de hoogte van de laatste Arbo veiligheidseisen en gebruiken wij de noodzakelijke Persoonlijke Beschermingsmiddelen.